Aktivnosti

Ukoliko od Vašeg odmora tražite nešto više od kupanja i sunčanja na prekrasnoj pješčanoj plaži u neposrednoj blizini Vašeg apartmana (proglašena najboljom i najljepšom hrvatskom plažom), predlažemo Vam niz dodatnih aktivnosti. Ovo su samo neke od aktivnosti koje ćemo Vam sa zadovoljstvom pomoći organizirati: pješačenje istočnom obalom Istre ili vožnja biciklom, ronjenje u kristalno čistom moru Kvarnerskog zaljeva i ribarenje samo su neki od naših prijedloga. Iznajmite čamac u uvali “Maslinica” i pronađite “Vašu privatnu uvalu na jedan dan”.

U neposrednoj blizini apartmana nalaze se igrališta za tenis, nogomet, košarku i mini-golf. Za savršeni kraj Vašeg “aktivnog dana” predlažemo riblju večeru u nekom od obljižnih restorana ili ukoliko ste bili sretne ruke, pripremite u Vašem apartmanu ribu koju ste ulovili tijekom dana.

Potpuni doživljaj

Ako ste osoba u potrazi za jedinstvenim iskustvima i doživljajima naši apartmani sa svojim specifičnim položajem sigurno će vam omogućiti da zadovoljite sve vaše želje.
Neke od stvari koje apsolutno morate probati su šetnja starogradskim ulicama srednjovjekovnog grada Labina koji će vas vratiti u minula vremena ili jednostavno odlutajte u unutrašnjost našeg prelijepog poluotoka i probajte našu bogatu i izvornu kuhinju u jednom od mnogobrojnih seoskih domaćinstava. Sigurni smo da ćete se vratiti puni pozitivnih emocija i sa sjećanjima koji će trajati zauvijek.

Jedinstven položaj na samom moru omogućuje vam da uživate u suncu i moru bez da i jednom koristite vaš automobil. Sve je na dohvat ruke. Možete odlučiti spustiti se svega nekoliko metra niže na prekrasnu obalu ispod naših apartmana i naći "svoju stijenu" ili prošetati se do prelijepe šljunčane  plaže pogodne i za početnike. Za potpun doživljaj preporučujemo izlet brodom do susjednih otoka. Biti će to iskustvo kojeg će se cijela obitelj sa radošću sjećati.
 

Sport & Relax

 
 
  • Gliser s uzgonskim padobranom
  • Izleti
  • Tenis
  • Košarka
  • Rukomet
  • Mini golf